Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ό,τι πει η σύσταση της FIFA, στην ΕΠΟ»…

«Ό,τι πει η σύσταση της FIFA, στην ΕΠΟ»…
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:17

Έχουμε Τετάρτη. Σε… 2μιση, 3 μέρες, ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει έναν τελικό Κυπέλλου, δίχως να έχει, ακόμη (!!!!!) επίσημη ενημέρωση, από την ΕΠΟ, εάν ο τελικός αυτός, θα γίνει, εντέλει, με τα περσινά ρόστερ, ή με τα φετινά. Κανείς δεν το ξέρει, ακόμη, επίσημα, στον Ολυμπιακό. Κανείς δεν έχει επίσημη ενημέρωση, από την ΕΠΟ της «εξυγίανσης», η οποία εμφάνισε μία επιστολή της FIFA-σύσταση προς την ΕΠΟ, για το πως θα μπορούσε να γίνει ο τελικός. Και πέραν αυτού… τίποτα.

Το άσχημο, το πιο άσχημο από όλα, δηλαδή, είναι το ότι όλη αυτή η κατάσταση δεν προκαλεί σε ΚΑΝΕΝΑΝ εντύπωση. Δεν προκαλεί καμία, μα καμία έκπληξη, το ότι συμβαίνει αυτό. Και το ότι μπορεί να… παραμείνει, μέχρι το Σάββατο, εντέλει. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν και ίσως και η ΑΕΚ (δεν ξέρουμε)… δεν γνωρίζουν ακόμη πως θα παίξουν, τον τελικό Κυπέλλου, μεταξύ τους, το Σάββατο.

Αλήθεια, η ΑΕΚ τι λέει για αυτό; «Ό,τι πει η ΕΠΟ»; «Ό,τι πει η… σύσταση της FIFA, στην ΕΠΟ»; «Ό,τι πει… η μαγική σφαίρα»; Τι απ’ όλα; Μπορεί και όλα μαζί…

Διαβάστε επίσης

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Βάζει τον Σεμέδο να… ετοιμάζεται να ταξιδέψει, στην Πορτογαλία. Με τη διαφορά στο οικονομικό να παραμένει, στον Ολυμπιακό μάλλον έχουν… αντίθετη άποψη.