Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ίδια χάλια Κλάτενμπεργκ και διαιτητές

Τα ίδια χάλια Κλάτενμπεργκ και διαιτητές
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ΚΕΔ του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με αντιπρόεδρο τον Βορειοιρλανδό Σνόντι και μέλος τον Πορτογάλο Καπέλα, παρότι κράτησε (δήθεν) ως τεχνικούς συμβούλους την... κομπανία του Περέιρα (τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα, Ιωσηφόγλου, Κόκκοτου) όχι μόνο δεν έπεισε ότι κάτι αλλάζει, παρά υπέστη μια συντριβή άνευ προηγουμένου. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι όρθιο, αν και οι πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος θα γίνουν την Παρασκευή (11/09).

Έχουμε την «εξαφανισμένη» ΚΕΔ, έχουμε τους απαξιωμένους ρέφερι, άρα χειρότερα δεν γίνεται. Με το... καλημέρα οι διάδοχοι όχι απλά δείχνουν ότι θέλουν να γυρίσουν σελίδα αλλά δείχνουν ότι είναι χειρότεροι και από τον Περέιρα. Και ο Πορτογάλος κατηγορήθηκε (και) για αδιαφορία, όμως αυτοί το παράκαναν!

Ούτε σεμινάρια έκαναν στους διαιτητές, έστω και με τηλεκπαίδευση, ούτε νέους κανονισμούς τους δίδαξαν, ούτε οδηγίες τους έδωσαν ενόψει της νέας σεζόν. Όλα είναι στον... αυτόματο πιλότο! Και να σκεφτεί κανείς ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ κατέδειξαν όχι μόνο το χαμηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών αλλά και το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Το ότι τους έστειλαν σε clips τους νέους κανονισμούς δεν σημαίνει ότι τους διδάχθηκαν.

Διαβάστε επίσης