Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαιώνει η «L’ Equipe» για Ολυμπιακό και Εμβιλά (photo)

Επιβεβαιώνει η «L’ Equipe» για Ολυμπιακό και Εμβιλά (photo)
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:37

Η «L’ Equipe» έρχεται να δώσει συνέχεια στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιαν Εμβιλά να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Φαίνεται πως έρχεται ο παικταράς...

Το γαλλικό μέσο, που είναι γνωστό για την εγκυρότητά του, αναφέρει ότι 30χρονος άσος της Σεντ Ετιέν θα ταξιδέψει προσεχώς στην Αθήνα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τους Πειραιώτες.

Αυτό το στοιχείο το είχαμε διαβάσει και νωρίτερα από τον Μανού Λόντζον όπως σας είχαμε ενημερώσει. Το γεγονός, ότι σε λίγη μόνο ώρα, έχουμε και δεύτερο δημοσίευμα μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι...

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η… σαπουνόπερα της μεταγραφής του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό φτάνει στο τέλος της. Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρέθηκε στο Σεντ Ετιέν την Τετάρτη ώστε να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες.όλες οι πλευρές έχουνε έρθει σε συμφωνία».

Το αργότερο την Παρασκευή αν όχι την Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα ο Εμβιλά έτσι ώστε να έχουμε την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, όπως επισημαίνουν οι Γάλλοι.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές έχουνε δώσει τα χέρια και ο Γάλλος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Δείτε και το «τιτίβισμα» των Γάλλων για την υπόθεση:

Διαβάστε επίσης