Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει σε mood τελικού! (photo)

Μπαίνει σε mood τελικού! (photo)
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:09

Από σήμερα και για τις επόμενες 48 ώρες, η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στον Βόλο, όπου και θα παραμείνει σε απομόνωση, ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες για κάποιο θετικό κρούσμα, σε κορονοϊό! Ο Θρύλος μπαίνει σε διαδικασία τελικού, με κάθε… επισημότητα.

Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει συνήθως, όταν πλησιάζει εκτός έδρας αγώνας, ο Θρύλος θα μεταβεί στην πόλη-προορισμό, στον Βόλο εν προκειμένω, δύο ημέρες νωρίτερα και όχι μία. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τη σημασία του ματς και έτσι, πέρα από το καθαρά πρακτικό κομμάτι, του να παραμείνει δηλαδή η ομάδα σε περιορισμό και να αποφύγει νέο, δυσάρεστο, κρούσμα, επιζητά και τη συγκέντρωση.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε mood τελικού και δείχνουν αποφασισμένοι να τελειώνουν, με αυτή την ιστορία. Όλοι είναι καλά, όλοι είναι έτοιμοι και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον οποίο ταπείνωσαν διαδοχικά, κατά την περσινή περίοδο.

Οι τελευταίες προπονήσεις θα γίνουν εκεί, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο -πολυσυζητημένος και πολυαναμενόμενος- τελικός, με τον Μαρτίνς να βάζει τις τελευταίες πινελιές, σε ό,τι αφορά την τακτική, τις στημένες μπάλες και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Στην 11άδα έχει, εν πολλοίς κατασταλάξει και η πιθανότερη είναι Τζολάκης, Μπρούνο δεξί μπακ, Τοροσίδης αριστερό, Σισέ-Μπα, Μπουχαλάκης-Καμαρά, Φορτούνης δεκάρι, Μασούρας στη μία πτέρυγα, Βαλμπουενά στην άλλη και Ελ Αραμπί στην επίθεση. Πιθανότερη 11άδα, αφού δεν είναι ακόμη 100% σίγουρο το αν ο Μαρτίνς θα πάει με αυτά τα πρόσωπα.

Μπαίνουμε, λοιπόν, σιγά-σιγά, σε mood τελικού! Πάμε να κάνουμε το νταμπλ και να μπούμε στη νέα σεζόν… σαν σε παρέλαση!

Διαβάστε επίσης