Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε περιμένουμε παικταρά!

Σε περιμένουμε παικταρά!
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:33

Φαίνεται πως η «χρυσή τομή» βρέθηκε! Ανάμεσα σε όλες τις πλευρές! Ανάμεσα στον Ολυμπιακό, τον Εμβιλά, τη Σεντ Ετιέν! Ο Θρύλος είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία -ακόμη- τεράστια μεταγραφή! Μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο επόμενος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, στη μεσαία γραμμή και να πάρει επάνω του τον άξονα της ομάδας του Πειραιά! Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή ολοκληρώνεται… άμεσα! Άμεσα όμως!

Τι σημαίνει αυτό; Οι τρεις πλευρές βρήκαν την κοινή συνισταμένη, η οποία έφερε συμφωνία σε όλες τις παραμέτρους και ο Εμβιλά… παίρνει το αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα! Πότε θα συμβεί αυτός. Αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, η οποία θα σημάνει τα ευχάριστα και… επίσημα (πριν έρθουν οι ανακοινώσεις), η άφιξη του Γάλλου παικταρά αναμένεται… ακόμη και σήμερα, που λέει ο λόγος.

Η ουσία είναι ότι, εφόσον, πλέον, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τον Εμβιλά, όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα, δηλαδή εντός των επομένων 48 ωρών πιθανότατα, πάμε για ανακοινώσεις… Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δυναμώσει τρομερά, να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, στα χαφ, να «κλειδώσει» κάθε αντίπαλο, στον άξονα και να επιβάλλει, κάθε φορά, το παιχνίδι του!

Με Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκη και τις «ρεζέρβες», τα χαφ του Ολυμπιακού γίνονται τρομερά δυνατά και… ασταμάτητα!

Διαβάστε επίσης