Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιέζει ο Ρέις

Πιέζει ο Ρέις
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:55

Το παλεύει ο Ολυμπιακός για Ρέις. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει τις προσπάθειες, για να φέρει στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό της Ρίο Άβε. Έχει καταθέσει, ως γνωστόν, την πρότασή του, για την οποία ακόμη δεν έχει πάρει το «ΟΚ» από τους Πορτογάλους.

Και έτσι περιμένει τα νεότερα, για να καταφέρει να ντύσει στα ερυθρόλευκα και αυτό τον παίκτη. Και να ενισχύσει έτσι τα άκρα της άμυνας του, όπου έχει ήδη Ραφίνια, Χολέμπας. Υπάρχει πάντα και ο Κούτης, αλλά δεν είναι στις επιλογές του Μαρτίνς και θεωρείται καλύτερο να δοθεί δανεικός.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ρέις, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος δεδομένα θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό και για τον λόγο αυτό πιέζει αρκετά, τη Ριό Άβε. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία καλή πρόταση, περιμένοντας την θετική απάντηση της ομάδας του Ρέις, ώστε να προχωρήσει την υπόθεση. Οι Πορτογάλοι αξιώνουν 3 εκ. ευρώ, πέφτοντας από τα 4 εκ. ευρώ που ζητούσαν αρχικά.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν, φυσικά και άλλες λύσεις, τις οποίες εξετάζουν και μπορούν να προχωρήσουν, εφόσον τα πράγματα δεν πάνε καλά, με το θέμα Ρέις. Αναμένει νεότερα και αυτή η υπόθεση και σύντομα θα τα έχουμε.

Διαβάστε επίσης