Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται και πιάνει δουλειά!

Έρχεται και πιάνει δουλειά!
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:12

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, κατά την περσινή, αλλά και την προπέρσινη αγωνιστική περίοδο, ήταν ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αποτελεί βασικό και σημαντικό κομμάτι της ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς και η απουσία του φαίνεται, αφού η κλάση του είναι τεράστια. Ο Πορτογάλος επανέρχεται, όμως, στην Ελλάδα, προκειμένου να… «πατήσει γκάζι» και να επιχειρήσει να είναι διαθέσιμος, στον προπονητή του, για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια των play offs του Champions League.

Ο Σα βρισκόταν στην πατρίδα του, από τις 4 Αυγούστου. Ακολούθησε ειδική αγωγή και πρόγραμμα αποκατάστασης, για το χέρι του, προκειμένου, όπως και ατομικές προπονήσεις, για να κρατηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα.

Με την επιστροφή του, στην Ελλάδα, ο Ζοζέ Σα θα περάσει, εκ νέου, μία σειρά εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται το τραυματισμένο του χέρι. Και να δοκιμάσει να «πατήσει γκάζι», εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μαρτίνς περιμένει πως και πως τον Σα, να επιστρέψει στη δράση. Δεν θα τον πιέσει, βέβαια και θα δώσει στον τερματοφύλακά του, τη δυνατότητα είναι απολύτως έτοιμος, πριν φορέσει ξανά τα γάντια του. Η υγεία του ποδοσφαιριστή του είναι σημαντική. Και για τον ίδιο τον Σα, αλλά και για τον οργανισμό του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μπροστά του -ακόμη- μία δύσκολη σεζόν.

Διαβάστε επίσης