Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει στη Ρίζεσπορ ο Μεριά

Συνεχίζει στη Ρίζεσπορ ο Μεριά
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:53

Ο Γιασίν Μεριά, όπως αναμενόταν, δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν. Ο Τυνήσιος σέντερ μπακ, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, να τον κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, θα αναχωρήσει άμεσα από το Ρέντη, για να πάει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, η ομάδα αυτή είναι η Ρίζεσπορ, στην οποία ο Γιασίν Μεριά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Ο 27χρονος αμυντικός ήθελε να συνεχίσει στο εξωτερικό, εάν εδώ δεν έπαιρνε χρόνο και δεν κατάφερνε να καθιερωθεί, ως βασικός. Ή έστω ως μία από τις βασικές επιλογές. Η Κασίμπασα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο Μαρτίνς κατέστη σαφές, με την απόφασή του, να μην συμπεριλάβει τον Μεριά στα πλάνα του, ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Έτσι, από τον Ολυμπιακό προχώρησαν άμεσα την υπόθεση του δανεισμού του. Στην Τουρκία, στην οποία και ο ίδιος ο παίκτης έδειχνε να έχει προτίμηση. Άλλο ένα μεταγραφικό θέμα, λοιπόν, βρίσκει λύση για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης