Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δικό του το νταμπλ! (photo)

Δικό του το νταμπλ! (photo)
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:11

Έφτασε η μεγάλη ημέρα, του τελικού Κυπέλλου. Στις 21:00, απόψε το βράδυ, ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη δεύτερη και τελευταία «κούπα» της σεζόν, για να τις κάνει, ατύπως… τρεις. Κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός παίρνει και τον τίτλο του νταμπλούχου, αποδεικνύοντας ξανά (δίχως να χρειάζεται, πλέον, να το κάνει, όλοι το ξέρουν) την καταφανέστατη ανωτερότητά του, σε σχέση με τους… «ανταγωνιστές» του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και η ομάδα του είναι έτοιμοι, για το μεγάλο ματς. Δίχως άλλα προβλήματα, δίχως άλλες αναβολές, όπως όλα δείχνουν, ευτυχώς με όλους τους πρωταγωνιστές υγιείς (και από τις δύο πλευρές), ο Θρύλος ρίχνεται απόψε το βράδυ στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας και του μεγάλου τελικού.

Στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας, στο… χείλος της αλλαγής, του περάσματος, από τη σεζόν 2019-20, προς τη σεζόν 2020-21, είναι να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις υποχρεώσεις του, πριν προχωρήσει μπροστά! Στόχος του είναι να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο και να περάσει στην επόμενη φάση της προετοιμασίας του, για τα… ακόμη πιο σημαντικά, τα οποία βρίσκονται μπροστά.

Πάμε γερά, λοιπόν. Πάμε για το νταμπλ, απέναντι σε μία ΑΕΚ, από την οποία, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, είναι σαφώς ανώτερη. Πάμε και για αυτή την κούπα! Πάμε για το Κύπελλο!

Διαβάστε επίσης

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε βελτιωμένη πρόταση και να πήρε προβάδισμα, στη «μάχη» για τον 22χρονο.