Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο για τον τελικό

Το πλάνο για τον τελικό
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:41

Το 4-2-3-1 δείχνει να «κλειδώνει» στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό. Να ξεκαθαρίσουμε ότι σίγουρο, σε ό,τι αφορά το τελικό σχήμα και την τελική 11άδα, δεν είναι τίποτα. Εδώ αναλύουμε, απλώς, σκέψεις και δοκιμές, τις οποίες έχει κάνει ο Μαρτίνς και πιθανολογούμε, ως προς την τελική έκβασή τους, στο ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, δεν δείχνει να κλίνει προς το 4-3-3, αν και το έχει δοκιμάσει.

Με το 4-2-3-1, λοιπόν, επικρατέστερο, ο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει τον Τζολάκη στο τέρμα. Ο Μπρούνο θα είναι το δεξί μπακ και ο Τοροσίδης το αριστερό. Ο Σεμέδο, αν και είναι έτοιμος και διαθέσιμος, αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Έτσι, στόπερ θα είναι οι Σισέ και Μπα. Οι δυο τους έχουν παίξει αρκετά μαζί, φέτος, ενώ συγκεκριμένα, έχουν παίξει μαζί ΚΑΙ απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο κέντρο, τώρα, όπως όλα δείχνουν, πάμε για 2 αμυντικά χαφ. Καμαρά και Μπουχαλάκη. Το πλάνο με τριάδα και Καφού δεν έδειξε να… προκρίνεται τις προηγούμενες ημέρες. Σε ό,τι αφορά την επίθεση, τώρα, υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία είναι με Βαλμπουενά 10άρι και Μασούρα-Ραντζέλοβιτς εκατέρωθεν. Η άλλη είναι με Φορτούνη 10άρι και Βαλμπουενά-Μασούρα εκατέρωθεν. Και στις δύο εκδοχές, ο Ελ Αραμπί είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Σε περίπτωση, τώρα, που το 4-3-3 υπερισχύσει, την τελευταία στιγμή (πράγμα δύσκολο, αλλά όχι εντελώς απίθανο), τότε είναι πιο πιθανό η τριάδα της επίθεσης να είναι με Βαλμπουενά-Μασούρα-Ελ Αραμπί και όχι με Φορτούνη. Όλα θα φανούν στην ανακοίνωση της 11άδας, το βραδάκι, αφού, όπως προαναφέραμε, εδώ απλώς πιθανολογούμε.

Διαβάστε επίσης

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Πιο κοντά σε Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε βελτιωμένη πρόταση και να πήρε προβάδισμα, στη «μάχη» για τον 22χρονο.

Όπως πρέπει…

Όπως πρέπει…

Ο «Τόρο» ηγείται της αποψινής βραδιάς, θέλοντας ρίξει την αυλαία στη σεζόν 2019-20… όπως πρέπει!

Δικό του το νταμπλ! (photo)

Δικό του το νταμπλ! (photo)

Δεν είναι υπέρβαση. Είναι φυσικό επακόλουθο της ανωτερότητάς του. Στις 21:00 (gavros.gr) ο Ολυμπιακός έχει… επιτέλους, τελικό Κυπέλλου, με την ΑΕΚ!