Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγαν για "ντου" οι Αεκτζήδες και έφυγαν τρέχοντας!

Πήγαν για
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:10

Έτσι είναι, όταν υπάρχει η ανοχή από την αστυνομία και όταν οι αρμόδιοι φορείς της πόλης έχουν ύπνο… βαθύ! Η έννοια τους βλέπετε, ήταν πως θα μπει ο Μπέος στο γήπεδο για να δει τον τελικό κυπέλλου. Το πρωί του Σαββάτου έτσι, οπαδοί της ΑΕΚ, θέλησαν να πάνε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Παρά τις εγγυήσεις της αστυνομίας ότι το σημείο όπου διαμένει η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα ήταν φρούριο, οι οπαδοί της ΑΕΚ μετέβησαν προς το ξενοδοχείο.

Την ίδια ώρα, εκατό οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν τη σχετική πληροφορία, πήγαιναν στο ξενοδοχείο των Πειραιωτών με στόχο βέβαια να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα μας, για το βραδινό ματς στο Πανθεσσαλικό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μάλιστα, ήταν αυτοί που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απομάκρυνση των οπαδών της ΑΕΚ και τους… έτρεξαν μέχρι το σύνδεσμό τους μάλιστα. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει η αστυνομία, να προστατεύσει δηλαδή την αποστολή του Ολυμπιακού, το έκαναν οι οπαδοί της ομάδας! Στη συνέχεια μάλιστα, οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, θέλοντας έτσι να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς για την κατάκτηση του νταμπλ.

Διαβάστε επίσης