Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεζιλεύτηκαν και οπισθοχώρησαν άτακτα…

Ρεζιλεύτηκαν και οπισθοχώρησαν άτακτα…
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:45

Νέο «χαστούκι» δέχθηκε η ΕΠΟ, το πρωί του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα στην καθιερωμένη, πρωινή σύσκεψη, για τα μέτρα ασφαλείας, του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Από εκεί, λοιπόν, που η «εξυγιαντική» ομοσπονδία έλεγε ότι θα μοιράσει προσκλήσεις, για τον τελικό του Κυπέλλου στη… μισή ΕΠΣ Θεσσαλίας, αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει ατάκτως, αφού όπως συζητήθηκε στη σύσκεψη, θα τηρηθούν στον αγώνα, τα απολύτως ΝΟΜΙΜΑ!

Αυτό σημαίνει ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται ΜΟΝΟ όσοι πρέπει να βρίσκονται εκεί. Άνθρωποι των δύο ομάδων, όσοι προβλέπονται, η Εκτελεστική της ΕΠΟ και… τέλος. Αυτό ήταν. Τα συμφωνηθέντα, δηλαδή και νόμιμα και όχι αυτά που… ονειρευόταν να κάνει, για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, στην πρωινή σύσκεψη, παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουν συμφωνηθεί ήδη. Επομένως, στο γήπεδο δεν θα βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ Μπέος και κανείς παράγοντας… της αρεσκείας της ΕΠΟ, με βάση τα θέλω της… Θα βρίσκονται μόνο εκείνοι που πρέπει.

Διαβάστε επίσης