Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα τους περνάει, με το «έτσι θέλω»

Δεν θα τους περνάει, με το «έτσι θέλω»
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:51

Γερό «χαστούκι» στην «εξυγίανση» έδωσε σήμερα, από μόνη της η… νομιμότητα. Με αρωγό, όπως πάντα, τον Ολυμπιακό. Τα σχέδια τύπου «μοιράζουμε όπου θέλουμε τις προσκλήσεις του τελικού, για να είναι μέσα στο γήπεδο οι φίλοι μας», δεν μπορούν, πλέον, να βρίσκουν εφαρμογή, αφού ο Ολυμπιακός τα ξεμπροστιάζει και τα νικάει, εν τη γενέσει τους. Αυτή η «ετσιθελική» συμπεριφορά της «εξυγίανσης», σε όλες τις εκφάνσεις της, είτε μέσω των «συμμάχων», είτε μέσω της διαιτησίας, είτε μέσω της ίδιας της ΕΠΟ, δεν περνάει πλέον και δεν έχει… εφαρμογή, πουθενά!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι… ομαδούλα. Είναι ομάδα με ιστορία, με υπόσταση και βάρος φανέλας, το οποίο η «εξυγίανση» δεν μπορεί να κατανοήσει. Και σίγουρα δεν μπορεί να… νικήσει. Ο Ολυμπιακός αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και τίποτα που δεν ανταποκρίνεται στη νομιμότητα και την ορθότητα του ποδοσφαίρου να… στέκεται και να περνάει. Όλα θα περνάνε από κόσκινο, όλα θα βγαίνουν στη φόρα και όλα θα παλεύονται με την ίδια θέρμη και με την ίδια διάθεση. Όπως μέχρι τώρα, αλλά και μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας, Μπέοι και λοιποί παρατρεχάμενοι, όταν πηγαίνουν κόντρα σε αυτά που επιτάσσει το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδόσφαιρο, θα εκτίθενται και θα χάνουν. Τόσο απλά. Γιατί με τον πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και με τη νομιμότητα, δεν παίζει και δεν θα παίζει κανένας!

Διαβάστε επίσης