Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Mais Futebol: «Ο Πέδρο Μαρτίνς λέει στην Μπενφίκα…»

Mais Futebol: «Ο Πέδρο Μαρτίνς λέει στην Μπενφίκα…»
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:24

Οι Πορτογάλοι έχουν αρχίσει να κινούνται ήδη, γύρω από την επικείμενη αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για τα προκριματικά του Champions League. Όπως είναι λογικό, η γνώμη ενός ανθρώπου που έχει ζήσει και έχει νικήσει ήδη αρκετές φορές τον ΠΑΟΚ, του Πέδρο Μαρτίνς, μετράει… Για τον λόγο αυτό η Mais Futebol γράφει για το πως ο κόουτς του Θρύλου σκιαγραφεί τον ΠΑΟΚ, για λογαριασμό της Μπενφίκα.

«Έχει κρατήσει την ομάδα του, με κάποιες βελτιώσεις», λέει αρχικά ο Μαρτίνς, για τον ΠΑΟΚ. «Πως περιμένω την… κόντρα με την Μπενφίκα. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι», συνέχισε, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, επί της ΑΕΚ.

«Πέρυσι ήμασταν πολύ δυνατοί και δεν δώσαμε την ευκαιρία σε κανέναν, να μας αμφισβητήσει», πρόσθεσε, για τη μάχη του τίτλου. Για τη φετινή σεζόν, δε, κατέληξε: «Βλέπω δυνατή την ΑΕΚ και δεν νομίζω ότι ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ ημών και του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι άγνωστος σε εμάς, ακόμη, αλλά πάντα έχουν βαρύτητα, λόγω ιστορίας και απαιτήσεων από τον κόσμο».

Ο Μαρτίνς συχνά-πυκνά μιλά στα Μέσα της πατρίδας του και εκεί σέβονται πολύ τη γνώμη του. Αφενός γιατί το έργο του στηρίζει αυτά που λέει. Αφετέρου γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος και δουλεύει σε σοβαρή ομάδα.

Διαβάστε επίσης