Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φόρα για το επόμενο νταμπλ

Με φόρα για το επόμενο νταμπλ
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:51

Μπαίνει με άλλο αέρα ο Θρύλος, στη νέα σεζόν, πλέον. Αλλάζει το τσιπάκι και γυρνάει σε διαδικασία πρωταθλήματος και προκριματικών Champions League. Αλλά το κάνει όπως πρέπει. Το κάνει σωστά. Το κάνει με την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη να έχει αποδοθεί και να έχει φέρει τα πράγματα, εκεί όπου έπρεπε να είναι. Και το καλύτερο από όλα; Όχι… ετσιθελικά και «εξυγιαντικά», όπως τα κάνουν άλλοι. Αλλά στο χορτάρι. Στο γήπεδο. Άξια. ΔΙΚΑΙΑ. ΚΑΘΑΡΑ!

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, γυρνάει, πλέον το βλέμμα μπροστά. Μπροστά, εκεί όπου υπάρχει πλέον η νέα σεζόν. Η οποία αρχίζει με… φόρα. Με φόρα, πλέον, από την προηγούμενη. Η οποία… τράβηξε λιγάκι. Αλλά δεν… λύγισε τον Θρύλο. Και πως θα μπορούσε; Ήταν τέτοια η διαφορά από τους άλλους που… δεν γινόταν αλλιώς.

Μαρτίνς και παίκτες σταματούν, πλέον, να κοιτάζουν «πίσω». Πανηγυρισμοί τελειώνουν… αύριο κιόλας. Και αρχίζει η σεζόν 2020-21. Με το πρώτο ματς πρωταθλήματος να πλησιάζει. Για αυτό δουλεύει, πλέον, ο Πορτογάλος. Με τους νέους παίκτες που έχει και με εκείνους που θα έρθουν άμεσα. Πάμε με φόρα, για το… επόμενο νταμπλ. Δεν σταματάμε πουθενά. Αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει καλύτερη και επάνω σε αυτό δουλεύουν ΟΛΟΙ όσοι την υπηρετούν.

Διαβάστε επίσης