Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης για Τόρο: «Αρχηγός…» (photo)

Μαρινάκης για Τόρο: «Αρχηγός…» (photo)
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:31

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του, με τον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Τοροσίδης, κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αποσύρεται από την ενεργό δράση, όπως πρέπει: Νικητής και θριαμβευτής και νταμπλούχος και σηκώνοντας το Κύπελλο ψηλά, στον ουρανό, με το περιβραχιόνιο του Θρύλου στο μπράτσο. Ο Τόρο θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Ολυμπιακό, από άλλο πόστο. Για τον λόγο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με ανάρτηση στα Social Media, δεν του είπε… αντίο, αλλά απλώς τον συνεχάρη και… γυρίζει, μαζί με τον Τόρο, σελίδα:

«Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός! @olympiacosfc @vasilistorosidis35 #Olympiacos #Legend #Torosidis #Captain #Winner #Family #Greece #Piraeus #WeLovePiraeus #Football #WeKeepOnDreaming #Marinakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης