Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο ΠΣΑΠ ευχαρίστησε «Τόρο»

Ο ΠΣΑΠ ευχαρίστησε «Τόρο»
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:31

Πρεσβευτής του ποδοσφαίρου, ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα, με καθαρές διακρίσεις και με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ελλάδας, ο Βασίλης Τοροσίδης κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ετοιμάζεται να αρχίσει μια άλλη, διαφορετική καριέρα. Ετοιμάζεται να συναντήσει νέες προκλήσεις, αλλά και να κατακτήσει νέες κορυφές, με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, πάντα στην καρδιά.

Με θερμά λόγια μίλησε, για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο ΠΣΑΠ. Ο Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών, ο οποίος με ανάρτηση στα Social Media, έγραψε όμορφα πράγματα για τον «Τόρο», λέγοντάς του και ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Η προσφορά σου τεράστια και περισσότερα από 18 χρόνια καριέρας είναι αδύνατον να "στριμωχτούν" σε λίγες μόνο γραμμές. Κατέκτησες τίτλους, διακρίθηκες εντός και εκτός συνόρων και φόρεσες για περισσότερες από 100 φορές τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας. Ποιος ξεχνά το γκολ που σημείωσες στο Free State Stadium, τον Ιούνιο του 2010. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα…».

Διαβάστε επίσης