Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Από μακριά και… μη αγαπημένοι

Από μακριά και… μη αγαπημένοι
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:02

Δεν το πάει.. ευκαιριακά το πράγμα, ο Ολυμπιακός. Το ότι κατέκτησε το Κύπελλο, κόντρα σε όλα όσα μηχανεύτηκε η «εξυγίανση» για να τον σταματήσει, δεν σημαίνει ότι… ξαφνικά θα μόνοιαζε, με την ΕΠΟ.

Με την ίδια ΕΠΟ, η οποία… δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού και να τα βάλει με τα μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τη μοναδική πραγματική εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκτός των συνόρων, αν και κάνει τα… πάντα, για να της βάλει τρικλοποδιά.

Το ίδιο έκανε και με τον τελικό του Κυπέλλου. Το έφερε από ‘δω, το πήγε από ‘κει, έκανε ό,τι… ήταν δυνατόν, για να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό. Κάθε της ενέργεια, κάθε της απόφαση, ήταν… λες και είχε στόχο το να… αποδυναμώσει τον Ολυμπιακό, ενόψει τελικού και να… στρώσει το έδαφος για μην πάρει εκείνος το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός δεν «μάσησε» και κατάφερε να σηκώσει την κούπα, μέσα στα… μούτρα των «εξυγιαντών», οι οποίοι νομίζουν ότι μόνο με το… παρασκήνιο, θα κατάφερναν να βάλουν τρικλοποδιά στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Διαψεύστηκαν. Και στο τέλος… έμειναν και μακριά. Δεν είναι τυχαίο που ο Γραμμένος ούτε απονομή δεν έκανε. Το τρόπαιο πήρε ο Τάκης Αγραφιώτης και από τα χέρια του πέρασε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα, για να το σηκώσει!

Καλύτερα. Από μακριά και… μη αγαπημένοι. Με την «εξυγίανση» και κάθε έκφανσή της. Μόνοι μας και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Τους έχουμε και θα τους έχουμε, όσο ο Μαρινάκης κουμαντάρει την ομάδα με τόση αγάπη και με όραμα! Απλό…

Διαβάστε επίσης