Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισε το κράξιμο με το «καλημέρα»

Άρχισε το κράξιμο με το «καλημέρα»
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:16

Δεν πρόλαβε να αρχίσει το πρωτάθλημα, άρχισαν και τα… όργανα. Από… θαυματοποιός και «ό,τι ακριβώς χρειάζεται» ο ΠΑΟ, ο Πογιάτος έγινε σε ένα βράδυ… «μαθητευόμενος» στην… πράσινη κασίδα… Τόσο γρήγορα; Ο Ισπανός θα έχει αρχίσει ήδη να… βλέπει αστράκια, πηγαίνοντας από τις προσδοκίες και την… πρόωρη αποθέωση, στην απόλυτη… αμφισβήτηση.

Και ακόμη είναι νωρίς. Και με το πρωτάθλημα να έχει… πολύ δρόμο. Ο Πογιάτος αναμένεται να γνωρίσει καλά, τι εστί… Παναθηναϊκό «πάνω-κάτω». Κάθε φορά που θα κερδίζει κάποιον, θα γίνεται… νέος Μουρίνιο. Κάθε φορά που θα χάνει από κάποιον (συχνά, όπως φάνηκε από την πρώτη αγωνιστική), θα αρχίζουν τα… όργανα. Μέχρι να φτάσει να τον διώξει κι αυτόν ο Αλαφούζος και να… προπονήσει ο ίδιος την ομάδα. Εδώ που τα λέμε, είναι το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμη να κάνει.

Κάτι τέτοιες ώρες, πάντως, ευγνωμονούμε τη Διοίκηση του Θρύλου, για τη σταθερότητα, μέσα από την οποία οδηγεί την ομάδα, στη νέα εποχή… Η οποία δεν έχει ούτε… μαθητευόμενους μάγους, ούτε… ποντάρισμα στην τύχη. Αλλά γνώση, κριτική σκέψη, μελετημένο ρίσκο (στις μεταγραφές π.χ.) και μπόλικη εμπειρία…

Διαβάστε επίσης