Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε, πάλι, τη διαφορά!

Έκανε, πάλι, τη διαφορά!
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:28

Ήρθε, λοιπόν. Η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Η ανυπομονησία έδωσε τη θέση της στην έκπληξη και τον θαυμασμό! Η νέα φανέλα του Θρύλου είναι ΕΔΩ! Μία φανέλα τόσο ιδιαίτερη, που δεν μοιάζει με καμία του παρελθόντος! Με τρομερές λεπτομέρειες, οι οποίες την κάνουν τόσο ξεχωριστή και υπέροχη… Μία φανέλα, η οποία έρχεται να δώσει συνέχεια στον περσινό θρίαμβο, με ένα στιλ πρωτοποριακό και μπροστά από την εποχή του…

Η νέα μας… εμμονή δεν μοιάζει με καμία φανέλα, από τις οποίες έχει φορέσει στο παρελθόν, ο Θρύλος…! Με καμία! Λεπτές οριζόντιες ρίγες, δίνουν μία νέα νότα, στις παραδοσιακές κάθετες λευκές και κόκκινες ρίγες, οι οποίες έχουν σημαδέψει τη ζωή μας… Το σχέδιο είναι τρομερά ιδιαίτερο, δίχως να αλλοιώνει σε καμία περίπτωση, τον χαρακτήρα των χρωμάτων του Θρύλου, της παράδοσης που συνοδεύει την πιο βαριά φανέλα της χώρας και μία από τις πιο βαριές της Ευρώπης, η οποία κουβαλάει 45 πρωταθλήματα, 28 Κύπελλα και 18 Νταμπλ!

Η ΠΑΕ επέλεξε να την παρουσιάσει με τον αρχηγό Κώστα Φορτούνη σε πρώτο πλάνο και μερικούς από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής περιόδου, να τη φορούν υπερήφανα: Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μασούρας. Καλοτάξιδη, λοιπόν, με νέες επιτυχίες και νέες κορυφές!

Διαβάστε επίσης

Έχει να δώσει, έχει να πάρει

Έχει να δώσει, έχει να πάρει

Ο Εμβιλά έχει παίξει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο. Και όμως, στον Ολυμπιακό βρίσκει πράγματα που δεν έχει βρει, έως τώρα.