Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προβάδισμα ο Τζολάκης

Προβάδισμα ο Τζολάκης
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:46

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει το χρίσμα στον Κωνσταντίνο Τζολάκη για την θέση του βασικού πορτιέρο. Τουλάχιστον για την ώρα. Εξάλλου τα δείγματα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν θετικά για τον νεαρό τερματοφύλακα.

Είναι στην κρίση του Πορτογάλου τεχνικού, αν θα κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση ή θα πορευτεί με τον νεαρό γκολκίπερ και θα περιμένει τον Ζοσέ Σα να ετοιμαστεί πλήρως και να μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Μαρτίνς από την μια έχει σαν… παιδί του τον Τζολάκη, από την άλλη γνωρίζει πως η απειρία του μπορεί να κοστίσει. Τόσο στον ίδιο τον Τζολάκη στο ψυχολογικό τομέα, αν κάνει κάποια κακή εμφάνιση, όσο και στον Ολυμπιακό. Είναι σίγουρο πως ο Τζολάκης διαθέτει τεράστιο ταλέντο και... ψυχή αλλά η ηλικία του δημιουργεί ερωτηματικά.

Το επόμενο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» είναι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Με δεδομένο πως ο Τζολάκης χρειάζεται παιχνίδια για να «ψηθεί» έχει σίγουρα το προβάδισμα για να ξεκινήσει ως βασικός.

Το ερωτηματικό είναι τα παιχνίδια της Ευρώπης, όπου διακυβεύονται δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Αρχικά το κύρος του Ολυμπιακού που μας έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεύτερον υπάρχουν και τα έσοδα, τα οποία είναι τεράστια.

Διαβάστε επίσης