Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σε γνωρίζω από την φανέλα που είναι ερυθρόλευκη…» (photo/ videos)

«Σε γνωρίζω από την φανέλα που είναι ερυθρόλευκη…» (photo/ videos)
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:43

Έχει χρώματα λευκό και κόκκινο, φέρει πάνω της το ΙΕΡΟ έμβλημα του Ολυμπιακού, τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, είναι η φανέλα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2020-2021!

Χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις και απόψεις περί… design και λοιπών αστικών μύθων; Όχι! Αυτή είναι η εμφάνιση του Θρύλου, με αυτήν (και τις παραλλαγές τις που θα τις δούμε τις επόμενες ημέρες) θα σαρώσει ΞΑΝΑ, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή είναι η εμφάνιση του Θρύλου και με αυτήν θα πανηγυρίσουμε τις επόμενες επιτυχίες και τις επόμενες κούπες.

Όλα τα απαραίτητα στοιχεία είναι πάνω στο τιμημένο ύφασμα της εμφάνισης. ΟΛΑ! Από το πρωί η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μας ενημέρωσε πως η αναμονή τελειώνει και έτσι έγινε:

Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση του Θρύλου, με έντονο το κόκκινο στοιχείο. Ξεχωριστή…Λεπτές οριζόντιες ρίγες, δίνουν μία νέα νότα, στις παραδοσιακές κάθετες λευκές και κόκκινες ρίγες, οι οποίες έχουν σημαδέψει τη ζωή μας… Το σχέδιο είναι τρομερά ιδιαίτερο, δίχως να αλλοιώνει σε καμία περίπτωση, τον χαρακτήρα των χρωμάτων του Θρύλου, της παράδοσης που συνοδεύει την πιο βαριά φανέλα της χώρας και μία από τις πιο βαριές της Ευρώπης, η οποία κουβαλάει 45 πρωταθλήματα, 28 Κύπελλα και 18 Νταμπλ! Για όσους δεν την έχουν δει ακόμα:

Νέα σεζόν, νέος σχεδιασμός, νέες προκλήσεις για την ομάδα μας! Διαφορετική σίγουρα από όσες έχουμε δει ως τώρα αλλά εξίσου ΜΑΓΙΚΗ και ΟΜΟΡΦΗ μιας και πρόκειται για την εμφάνιση της μεγάλης μας καψούρας. Σηματοδοτεί την έναρξη των νέων θριάμβων του Θρύλου, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σεζόν για να ζήσουμε στιγμές… μαγικές και να τραγουδήσουμε, ξανά, όλοι μαζί:

Μην... χαλαρώνετε, κάντε την παραγγελία σας για την νέα φανέλα του Θρύλου, διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης