Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δίνει όλα για να φέρει τον «μάγο»!

Τα δίνει όλα για να φέρει τον «μάγο»!
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:08

Όλο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των εξτρέμ, επικεντρώνεται, αυτή τη στιγμή, στην απόκτηση του Σοφιάν Μπουφάλ! Ο Μαροκινός «μάγος» της Σαουθάμπτον αποτελεί τον Νο1 στόχο, δίχως βέβαια να παραμερίζεται η υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, η οποία πάντοτε παραμένει ανοικτή. Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή, έχει βρει τη «χρυσή τομή» ως προς το συμβόλαιό του και έχει το «ναι» του Μπουφάλ. Ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Σαουθάμπτον. Η αγγλική ομάδα συζητά για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως σας έχουμε αναφέρει, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της και να τις φέρει πιο κοντά στα στάνταρ, τα οποία εκείνος θέτει. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει να πάρει με κανονική αγορά τον Μπουφάλ και όχι με δανεισμό.

Στην άκρη, αλλά πάντα ενεργή διατηρεί ο Ολυμπιακό και την υπόθεση Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ολλανδός είναι «μπλεγμένος» ανάμεσα σε Αλ Ιτιχάντ και Φενερμπαχτσέ και η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι, ακόμη και τώρα, μετά από τόσο καιρό. Ο Ολυμπιακός επιμένει, λοιπόν, για τον Μπουφάλ και αναζητά τον τρόπο να τον κάνει δικό του, φέρνοντας τη Σαουθάμπτον στα μέτρα του. Η αισιοδοξία που πηγάζει από το λιμάνι λέει ότι μπορεί να βρεθεί η άκρη και ο Μαροκινός παικταράς να έρθει στον Πειραιά! Αναμένουμε…

Διαβάστε επίσης