Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωνσταντής για Αστέρα, Σα για play offs

Κωνσταντής για Αστέρα, Σα για play offs
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:07

Μάχη με το χρόνο. Ο Ζοζέ Σα συνεχίζει τον αγώνα δρόμου, στον οποίο έχει υποβληθεί, εδώ και καιρό, για να προλάβει να είναι έτοιμος και να δώσει το παρών, στον διπλό ευρωπαϊκό προκριματικό του Θρύλου. Στα play offs του Champions League.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος ποντάρει πολλά στην παρουσία του Σα, στο διπλό παιχνίδι με Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια, δεν έχει πιέσει τον τερματοφύλακά του, περιμένοντας να επιστρέψει με ηρεμία και πλήρη ανάρρωση, πρώτα, στην ενεργό δράση.

Ο ίδιος ο Ζοζέ Σα δεν θέλει ούτε να σκέφτεται, το να μην προλάβει να είναι παρών, στα προκριματικά. Δεν θέλει, παράλληλα, ούτε να σκέφτεται το γεγονός να επιστρέψει ανέτοιμος και να μην είναι 100% σε θέση να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Και ο Μαρτίνς, φυσικά, προτιμά το ίδιο. Να μην ρίξει τον Σα στη μάχη του Champions League, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Σε ό,τι αφορά την προσεχή αναμέτρηση, τώρα, με τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάει, ξανά, με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Ο νεαρός ήταν καλός στο Κύπελλο, έδωσε εξαιρετικά δείγματα και ο Μαρτίνς αναμένεται να τον εμπιστευτεί ξανά. Ο Θρύλος επενδύει, έτσι κι αλλιώς, πολλά επάνω στον νεαρό άσο. Όχι μόνο για το τώρα, αλλά και για το αύριο.

Διαβάστε επίσης