Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και οι Πορτογάλοι για Ιβανίλντο (videos)

Και οι Πορτογάλοι για Ιβανίλντο (videos)
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:02

Το όνομα του Ιβανίλντο Φερνάντες έχει βγει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ φέρεται να ενδιαφέρει τον Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, εφόσον εκείνος αποχωρήσει για την Μπενφίκα. Υπόθεση η οποία παραμένει ανοικτή και η οποία ακόμη απασχολεί, τόσο την πορτογαλική ομάδα, όσο και τον Ολυμπιακό, φυσικά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την Πορτογαλία φέρεται να είναι εκείνος που ο Μαρτίνς «τσεκάρει» για να αντικαταστήσει τον Σεμέδο. Εφόσον παραστεί ανάγκη. Παίζει τόσο αριστερό, όσο και δεξί στόπερ. Έχει περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της νεανικής και ανδρικής καριέρας του, έως τώρα, στη Σπόρτινγκ, αλλά έχει παίξει δανεικός δύο φορές στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, στη Ρίζεσπορ και την Τραμπζονσπόρ. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 22 συμμετοχές, στην Τουρκία, σε όλες τις διοργανώσεις. Έβαλε και 2 γκολ.

Με το θέμα σήμερα ασχολείται και η Record, η οποία γράφει ότι το θέμα θα κινηθεί σύντομα, για να προχωρήσει ο παίκτης στην μετακίνησή του, στην Ελλάδα και τον Πειραιά.

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης