Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καιρός δεν είναι να εμφανιστούν… κάπου;

Καιρός δεν είναι να εμφανιστούν… κάπου;
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:38

Δεν φωνάζουν τόσο καιρό ότι… μεγάλωσαν; Δεν έφτασαν τον Άρη σε πρωταθλήματα και ξαφνικά έγιναν… μεγάλοι; Καιρός να το δείξουν. Πέρασαν έναν ακόμη προκριματικό και κάνουν, ξαφνικά, λες και είναι… μόνοι τους, στην Ευρώπη. Ας ηρεμήσουν. Και ας κρατήσουν χαμηλά την μπάλα.

Γιατί ο Ολυμπιακός, η μοναδική ομάδα, η οποία εδώ και χρόνια προάγει το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Ευρώπη, ακόμη κρατάει χαμηλά την μπάλα. Παίζει κάθε προκριματικό, περνάει, παίζει στους ομίλους, κάνει νίκες, παίρνει προκρίσεις… Χαμηλά την μπάλα. Κρατάει χαμηλά την μπάλα. Το έκανε και το κάνει ακόμη. Και για αυτό συνεχίζει και προχωράει, με κάθε ευκαιρία. Δεν μένει σε μία νίκη, σε μία πρόκριση, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή. Και στοχεύει διαρκώς, στο κάτι παραπάνω.

Ας εμφανιστούν, πρώτα, πουθενά και στη συνέχεια ας νιώσουν… ευρωΠΑΟΚ. Ακόμη δεν είναι. Να γίνουν, πρώτα και μετά. Να δώσουν κάναν βαθμό παραπάνω, στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να παίξουν κάνα ευρωπαϊκό ματς, στα μέσα της χρονιάς. Και όχι μόνο… χαλαρά. Πρωτάθλημα-Κύπελλο και… ηρεμία. Να τους δούμε στα play offs, να τους δούμε στους ομίλους, σε όποιους και αν πάνε. Να κάνουν, πρώτα, κάτι στην Ευρώπη και στη συνέχεια να… πανηγυρίσουν. Προς το παρόν, παραμένουν… άφαντοι.

Διαβάστε επίσης