Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι έπαιξε η Ομόνοια τον Ερυθρό Αστέρα...

Έτσι έπαιξε η Ομόνοια τον Ερυθρό Αστέρα...
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:16

Μπορεί για κάποιους να αποτελεί μία έκπληξη ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα από την Ομόνοια, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Ναι μεν οι Σέρβοι έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημά τους, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουν εντυπωσιάσει και τόσο με τη μέχρι τώρα παρουσία τους. Όσον αφορά τις εμφανίσεις τους.

Και στο προηγούμενο ματς Ευρώπης μέσα στα Τίρανα με το ζόρι νίκησαν με 1-0 και προκρίθηκαν.

Από την άλλη η Ομόνοια δεν έχει το απόλυτο στην Κύπρο, αλλά είναι αήττητη και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είναι μία δυνατή ομάδα. Δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς μία εύκολη αντίπαλο.

Αυτό το οποίο έχει καταφέρει ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, είναι να δημιουργήσει μία ομάδα. Έτσι παίζουν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει μονάδες οι οποίες ξεχωρίζουν, είναι ομάδα και φαίνεται αυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά το πως έπαιξε τον Ερυθρό Αστέρα και τον απέκλεισε, τον έπαιξε αρκετά έξυπνα.

Άφησε τους Σέρβους να κάνουν παιχνίδι, στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Με τους Κύπριους να παίζουν αρκετά στην κόντρα και να βγαίνουν μπροστά όποτε τους έδινε το δικαίωμα ο Αστέρας.

Γρήγορη ομάδα και το έκανε το γκολ πρώτη στο ματς.

Ο Αστέρας έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια μπόρεσε να κρατήσει με την τακτική της το 1-1 και να φτάσει μέχρι τα πέναλτι.

Είναι ομάδα η Ομόνοια και θέλει προσοχή...

Διαβάστε επίσης

Με γκολάρα Γιαννακόπουλου! (vid)

Με γκολάρα Γιαννακόπουλου! (vid)

Μία ιστορική και πολύ μεγάλη αναμέτρηση σημειώθηκε, σαν σήμερα το 1997, όταν ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ομίλους του Champions League, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 επί της Πόρτο…