Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο είναι οι «καραμέλες»

Δύο είναι οι «καραμέλες»
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:14

Είναι εύκολο να μελετήσεις την «εξυγίανση». Να μάθεις το μοτίβο της. Να δεις πως κινείται, τι αποφασίζει, τι πράττει. 1+1=2. Απλά πράγματα. Και δεν είναι τυχαίοι και οι αριθμοί, όσον αφορά την πολιτική της «ευξυγίανσης». Και έχουν πολλαπλό νόημα. Ένα + ένα = δύο αφεντικά για την «εξυγίανση» που σκύβει το κεφάλι ταπεινά και υπακούει. Μία + μία = δύο καραμέλες, εναλλάξ, για κάθε πρόβλημά μας: «Ο κακός Ολυμπιακός» και «το Grexit»!

Μάλιστα! Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τις γελοιότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο στα χρόνια της «εξυγίανσης» έχει περάσει από όλους του βούρκους, τον ένα μετά τον άλλο; Ανακοίνωση κατά του Θρύλου, σαν… υπαγορευμένη. Αποφάσεις ΕΝΑΝΤΙΑ σε ό,τι σωστό και λογικό λέει η ομάδα του Πειραιά, καμία βοήθεια σε ορισμούς αγώνων, σε ελληνο-ευρωπαϊκό επίπεδο, πολεμική στάση και συνεχή εμπόδια. Η μία παράμετρος της «εξυγίανσης».

Η Πολιτεία πάει ενάντια σε οτιδήποτε θα έκανε, υπό άλλες συνθήκες, ανενόχλητη η «εξυγίανση»; Grexit! Η FIFA και η UEFA γίνονται, κατά το δοκούν, από καθοδηγητές και… «εκείνοι που αποφασίζουν», πλήρως… αδιάφοροι και… «κάνουν απλή σύσταση». Όπως βολεύει. Και πάντα, όταν… χαλάει η μαγιά, με κάποιο τρόπο και… κολλάνε τα σχέδια που είναι εν εξελίξει, Grexit! Καραμέλα Νο2.

Πικρές και άγευστες και οι δύο. Κυρίως γιατί, πλέον, έχουν καταντήσει… παπαγαλία. Λέγονται, απλά για να λέγονται…

Διαβάστε επίσης

Έτσι σηκώσαμε το 45ο! (video)

Έτσι σηκώσαμε το 45ο! (video)

Η ταινία μικρού μήκους, την οποία όλοι περιμέναμε, είναι εδώ! Δείτε, μέσω του Olympiacos TV πως φτάσαμε στην κατάκτηση του 45ου!