Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γαβαλάς: «Το όραμα του κ. Μαρινάκη μας εμπνέει όλους…» (photo)

Γαβαλάς: «Το όραμα του κ. Μαρινάκη μας εμπνέει όλους…» (photo)
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:57

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη νέα σεζόν, από θέση ισχύος. Ως το ακλόνητο φαβορί, απέναντι σε μικρότερους αντιπάλους, οι οποίοι προσπαθούν να του… μοιάσουν και να τον φτάσουν… Δύσκολο, βέβαια. Ο Πέδρο Μαρτίνς και η ομαδάρα του θα κάνουν ξανά, αυτό που ξέρουν καλά. Θα παίξουν την μπάλα τους και θα κυνηγήσουν, αγώνα με τον αγώνα, τον στόχο τους: Να φέρουν το 46ο στο λιμάνι… Ποια είναι η κινητήριος δύναμη, για όλα αυτά; «Το όραμα του κ. Μαρινάκη, που μας εμπνέει όλους», εξηγεί ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ετοιμαζόμαστε να μπούμε ξανά στην αφετηρία, έχοντας τα ίδια εφόδια: ασφάλεια, εργατικότητα, αλληλεγγύη, πίστη και όνειρα. Πρόκειται για τα στοιχεία που στην τελευταία σεζόν οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι το όραμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας εμπνέει όλους. Είναι οι ισχυροί δεσμοί εντός των τειχών των αποδυτηρίων, οι οποίοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έρθουν οι επιτυχίες. Και καμαρώνουμε για τις οικογενειακές σχέσεις ανάμεσα σε όλους όσοι σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Έτσι φθάσαμε σε μία αξέχαστη χρονιά, η οποία χωρίς ίχνος υπερβολής είναι η πιο πετυχημένη στην ιστορία του συλλόγου.

Όλη αυτή τη διαδρομή προς την κορυφή, την παρουσιάζουμε στην ταινία με θέμα την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, την οποία αφιερώνουμε στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Και από αύριο, γυρίζουμε σελίδα και αρχίζουμε να πορευόμαστε στο μονοπάτι της νέας περιόδου, συνεχίζοντας να ονειρευόμαστε…

Διαβάστε επίσης

Έτσι σηκώσαμε το 45ο! (video)

Έτσι σηκώσαμε το 45ο! (video)

Η ταινία μικρού μήκους, την οποία όλοι περιμέναμε, είναι εδώ! Δείτε, μέσω του Olympiacos TV πως φτάσαμε στην κατάκτηση του 45ου!