Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα γίνεται απόψε! (photos)

Το πρώτο βήμα γίνεται απόψε! (photos)
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:00

Αρχίζουμε, λοιπόν! Πάμε γερά, να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να κατακτήσουμε το 46ο και να φτάσουμε σε ένα ακόμη μάγκικο πρωτάθλημα. Όπως μας αξίζει, έχοντας την καλύτερη ομάδα και το μέταλλο πρωταθλητή, που την θωρακίζει. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θέλει να αρχίσει τις υποχρεώσεις του στη νέα Super League Interwetten, με το δεξί, όπως λέμε. Στόχος είναι ένας και μόνο: Η νίκη. Το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Και μάλιστα με τρόπο θετικό, με τρόπο που θα στείλει ένα μήνυμα, από την πρώτη ημέρα…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας και έχει στη διάθεσή του Εμβιλά, Ραφίνια, Χολέμπας. Αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να τους δούμε και τους τρεις σε δράση. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες (ο ένας επέστρεψε…) θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, για τη σεζόν 2020-21, τη φανέλα του Θρύλου και δη μέσα στο Καραϊσκάκη.

Για τα υπόλοιπα της 11άδας, θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. Προς το παρόν κρατάμε ένα πράγμα: Τη δίψα για νίκη. Ο Ολυμπιακός μπαίνει με παιχνίδι λιγότερο και όσο οι αντίπαλοί του συνεχίζουν να νικούν, θα κυνηγάει στη βαθμολογία. Αλλά θα πρέπει και εκείνος να συνεχίσει να νικά, μέχρι να το… φέρει στα ίσια του και να βγει από πάνω, όπως του αξίζει. Η αρχή γίνεται σήμερα!

Παρακάτω η προαναγγελία και πάμε να θυμηθούμε και την αποστολή!

Διαβάστε επίσης