Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έχω βρει μία αληθινή οικογένεια»

«Έχω βρει μία αληθινή οικογένεια»
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:07

Σαν να μην πέρασε μία μέρα, νιώθει ο Χοσέ Χολέμπας μετά το πρώτο του παιχνίδι με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Και μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως εδώ νιώθει πως έχει βρει μία αληθινή οικογένεια. «Ένιωσα υπέροχα, πάντα ήξερα ότι είναι ωραία εδώ. Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ από εδώ. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ ωραία. Είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Νιώθω ότι έχω βρει μια αληθινή οικογένεια. Σίγουρα μου έλειψε το γεμάτο γήπεδο. Είναι σίγουρα μια από τις πιο καυτές έδρες, με τρελούς οπαδούς. Οι αντίπαλες ομάδες νιώθουν... άσχημα εδώ, ειδικά στα ευρωπαϊκά.

Δεν ήταν κακό παιχνίδι. Είχαμε πει να παίξουμε ως ένα ενωμένο γκρουπ. Ήταν το πρώτο, οπότε ας είμαστε επιεικείς. Πάντα προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Παρότι είμαι 36, δεν νιώθω ότι είμαι τόσο.

Κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να δίνω περισσότερο κάθε φορά. Θέλω να βοηθάω τα νεότερα παιδιά και να βελτιώνω την ομάδα με την παρουσία μου. Έχω όρεξη. Είμαι ακόμα ο ίδιος. Δεν έχω αλλάξει. Δεν κάνω περίπλοκα τα πράγματα», δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας.

Διαβάστε επίσης