Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός με πολλή ποιότητα»

«Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός με πολλή ποιότητα»
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:12

Με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Χένινγκ Μπεργκ, προπονητής της Ομόνοιας, λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ του Champions League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Θα είναι κάτι μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, τους γνωρίζουμε καθώς τους είχαμε αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα. Ξέρουμε ότι έχουν πολλή ποιότητα. Κέρδισαν την Άρσεναλ στο Europa League στη νοκ – άουτ φάση πέρσι. Όταν κερδίζει μια ομάδα σαν αυτή σημαίνει ότι έχει πολλή ποιότητα. Η Λέγκια ήταν ένα βήμα προς τα πάνω για εμάς και ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ακόμη ψηλότερο. Τώρα παίζουμε με μια καλύτερη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Είναι σπουδαία για την ομάδα, τον Σύλλογο, τον κόσμο για όλους το να είμαστε σε αυτή τη θέση. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά επίσης ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός συνήθως παίζει σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με αυτό που παίζουμε εμείς. Έχουν πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι σε λίγο διαφορετικό επίπεδο από ότι εμείς. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο και για εμάς είναι φανταστικό να είμαστε σε αυτό τον θεσμό και το να προσπαθούμε στα πλέι – οφ για το Champions League είναι καλό επίτευγμα, θα κάνουμε ότι μπορούμε σίγουρα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης