Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... διαφάνεια που βολεύει τον Κλάτενμπεργκ

Η... διαφάνεια που βολεύει τον Κλάτενμπεργκ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η λέξη διαφάνεια είναι μια λέξη που αρκετές φορές ο Κλάτενμπεργκ έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Είναι και το άλλοθι για να κάνει την τηλεκριτική των χειροκροτημάτων όπου κάνει το μαύρο-άσπρο για να δικαιολογήσει τα λάθη των διαιτητών.

Όμως, γιατί να είναι μυστικό οι αρμοδιότητες που έχουν τα μέλη της ΚΕΔ; Γιατί ο Κλάτενμπεργκ δεν ανακοινώνει ο ίδιος με τι ασχολούνται οι ξένοι συνεργάτες του, ο Βορειοιρλανδός Σνόντι και ο Πορτογάλος Καπέλα; Γιατί δεν ανακοινώνει ποιος είναι υπεύθυνος για το VAR; Αν είναι ο Καπέλα γιατί δεν τον έχουμε δει ακόμη; Επειδή από το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ ξέρουμε ελάχιστα πράγματα και αντιγράφουμε αυτό που αναφέρεται στην ΕΕ της 31ης Αυγούστου, όπου αναφέρεται στις αρμοδιότητες των Ελλήνων αλλά όχι των ξένων!

Πιο συγκεκριμένα:

«Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος παρουσίασε τη νέα δομή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχει ως εξής:

Κ.Ε.Δ.: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (πρόεδρος), Άλαν Σνόντι (αναπληρωτής πρόεδρος), Ζοάο Καπέλα (μέλος)

Τεχνικοί σύμβουλοι: Σταύρος Τριτσώνης (Διευθυντής Ακαδημίας Διαιτησίας & Εθνικός Εκπαιδευτής), Μιχάλης Κουκουλάκης (Εκπαιδευτής VAR), Αντωνία Κοκότου (υπεύθυνη γυναικείας διαιτησίας), Δημήτρης Καλύβας (υπεύθυνος διαιτησίας αναπτυξιακών ηλικιών-Grassroots), Νίκος Ιωσηφόγλου (υπεύθυνος παρατηρητών διαιτησίας αναπτυξιακών ηλικιών –Grassroots), Βασίλης Λώλης (γυμναστής διαιτητών)».

Διαβάστε επίσης