Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιχείρηση «ακραία μπακ»

Επιχείρηση «ακραία μπακ»
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 09:57

Το ρόστερ του Ολυμπιακού παραμένει υπό επεξεργασία. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις δύο θέσεις των ακραίων αμυντικών, τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας, οι κινήσεις για τους Ρέις και Κοντέ γίνονται η μία πίσω από την άλλη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν να πλησιάζουν στο λιμάνι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συμπληρώσει το παζλ στις συγκεκριμένες θέσεις και να γενικότερα να κλείσει την άμυνά του, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα και πιο σωστά, με όλους τους νέους παίκτες στη διάθεσή του, την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Η οποία, όπως έχουμε ξαναπεί, βεβαίως, δεν είναι θέμα μόνο της αμυντικής γραμμής, αλλά εκείνη παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται, εκεί, ομοιογένεια και μόλις οι δύο ποδοσφαιριστές έρθουν στην Ελλάδα, αυτό θα προσπαθήσει να δώσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Όπως σας αναφέραμε χθες, ο Ματέους Ρέις δεν πήρε θέση στην αποστολή της Ρίο Άβε, για την επικείμενη αναμέτρηση με την Τοντέλα, γεγονός που δείχνει ότι πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η συμφωνία έχει επέλθει και όπως γίνεται σαφές, αναμένεται η υπόθεση να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί άμεσα. Δείχνουμε να περνάμε, πλέον, σε ένα στάδιο, στο οποίο περιμένουμε… άφιξη, ανακοινώσεις κλπ. Και ο Ρέις θα γίνει κομμάτι της ομάδας και θα έρθει για να αναλάβει, ως βασικός, την αριστερή πλευρά, στην άμυνα.

Από την άλλη πλευρά, στα δεξιά, εκεί όπου ο Θρύλος επίσης χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή να πλαισιώσει τον Ραφίνια, η υπόθεση Κοντέ μοιάζει ιδιαιτέρως προχωρημένη. Η συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον ποδοσφαιριστή, φαίνεται πως είναι κοντά στο να επέλθει, παρά τη διαφορά στο οικονομικό, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες. Ο Γαλλοαφρικανός δείχνει είναι σύμφωνος, με όσα του προτείνει ο Ολυμπιακός και έτσι το έδαφος δείχνει να είναι στρωμένο, για να εντάξει και αυτόν τον ποδοσφαιριστή, ο Μαρτίνς, στο ρόστερ του.

Διαβάστε επίσης