Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν και… παράπονα κιόλας! (photos - video)

Έχουν και… παράπονα κιόλας! (photos - video)
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:26

Παραπονιούνται, στην ΑΕΚ, λέει, για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη, στο Αγρίνιο. Στο ματς με τον Παναιτωλικό, πήραν, λέει, πολλές κάρτες. Αυτό είναι που τράβηξε την προσοχή τους, εκεί στρέφουν και εκείνη του φίλαθλοι κοινού. Προσπαθούν, τουλάχιστον, αφού εμείς, βλέποντας τι πραγματικά γίνεται, δεν θα αφήνουμε να μας… κοροϊδεύουν, κιόλας.

Με τη φάση του 75ου λεπτού, ασχολείται κανείς; Ποια φάση, ε; Αυτή που ακολουθεί την απόκρουση του πέναλτι του Παναιτωλικού, από τον Τσιντώτα. Δευτερόλεπτα, δύο-τρία δευτερόλεπτα μετά, το πολύ! Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μαζεύει την μπάλα με το χέρι και ο Ινσουά πάει και… προσπαθεί να του την πάρει! Με το χέρι… Και όμως, μία καθαρή παράβαση, η οποία φαίνεται τόσο με γυμνό μάτι, όσο και στον τηλεοπτικό δέκτη, δεν απασχόλησε κανέναν, να… ασχοληθεί, φαίνεται.

Εντάξει, προφανώς και ο Ινσούα δεν προσπαθεί να πάρει την μπάλα, από τον Τσιντώτα, γλαφυρά σας το γράφουμε. Πάει να πανηγυρίσει την απόκρουση του συμπαίκτη του και… αγκαλιάζει, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, την μπάλα, μέσα στην περιοχή! Δείτε τη φάση, παρακάτω, σε φωτό και σε βίντεο, στο 2’45” και… θα καταλάβετε, γιατί η ΑΕΚ είχε και… παράπονα, από τη διαιτησία! Μάλλον έπρεπε η παράβαση αυτή να δοθεί... πέναλτι υπέρ της... Ίσως έτσι έχουν μάθει...

Διαβάστε επίσης