Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει τα πάντα για να τον φέρει...

Κάνει τα πάντα για να τον φέρει...
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:12

Τα 5,5 εκ. ευρώ, τα οποία ζητούν οι Άγγλοι της Σαουθάμπτον, για να παραχωρήσουν τον Σοφιάν Μπουφάλ, στέκονται εμπόδιο, στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν και δεν είναι το μόνο. Ο ποδοσφαιριστής, παρότι ικανοποιείται οικονομικά από τον Θρύλο, αλλά και με την προοπτική του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στο Champions League, δεν είναι… πεπεισμένος ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει να τον… κωλύει, ως προς το επίπεδο που θα βρει εδώ και έτσι… το σκέφτεται και ο ίδιος.

Ο Ολυμπιακός, στο μεταξύ, συνεχίζει να παλεύει και στα δύο μέτωπα τη μεταγραφή του Μαροκινού παικταρά. Η ομάδα του Μαρτίνς δεν συμβιβάζεται και συνεχίζει να κυνηγά το καλύτερο, προσπαθώντας να κάνει δικό της τον Μπουφάλ και να προσθέσει, έτσι, τεράστια ποιότητα, στο ρόστερ του Πορτογάλου τεχνικού.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει του χρόνου και έτσι η Σαουθάμπτον προσπαθεί, τώρα, να βγάλει ό,τι περισσότερο μπορεί, από την πώλησή του… Παρόλα αυτά, οι απαιτήσεις της, για έναν παίκτη, τον οποίο μπορεί να χάσει ως… ελεύθερο, σε λίγους μήνες, εάν δεν τον ανανεώσει, φαντάζουν υπερβολικές. Και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τις… εκλογικεύσει, για να τον κάνει δικό του και να τον φέρει στην Ελλάδα, δίνοντας «αέρα» στις πτέρυγες!

Διαβάστε επίσης