Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμόγελα για Σα και Λοβέρα!

Χαμόγελα για Σα και Λοβέρα!
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:57

Ευχάριστα νέα, για τον Πέδρο Μαρτίνς και για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, έφερε η σημερινή προπόνηση. Τόσο ο Ζοζέ Σα, όσο και ο Μάξι Λοβέρα δοκίμασαν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμό και να ανεβάσουν στροφές, της συνέχειας των υποχρεώσεων, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε επιστρέψει πολύ πρόσφατα στην Ελλάδα, από την πατρίδα του, όπου είχε βρεθεί για να κάνει αποθεραπεία, δοκίμασε σήμερα (20/9) να κάνει κανονικά προπόνηση και να πιέσει (εντός ορίων) το χέρι του, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Τα νέα δείχνουν ευχάριστα, αλλά η αισιοδοξία, ενόψει Ομόνοιας, την προσεχή Τετάρτη, παραμένει συγκρατημένη, στις τάξεις του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, ο Μάξι Λοβέρα είναι ο έτερος… των ευχάριστων νέων, αφού επίσης, κατά την προπόνηση της Κυριακής, συμμετείχε στο πρόγραμμα και ανέβασε ρυθμό, δείχνοντας να πατάει καλά στα πόδια του. Και η επιστροφή του νεαρού Αργεντινού είναι σημαντική, δίνοντας μία ακόμη εξαιρετική λύση, στον Πορτογάλο προπονητή, όταν με το καλό ενσωματωθεί πλήρως.

Η προετοιμασία για την Ομόνοια συνεχίζεται, με καθημερινές προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε με νέο, ΤΡΟΜΕΡΟ βίντεο!

Επέστρεψε με νέο, ΤΡΟΜΕΡΟ βίντεο!

ΔΕΝ. ΧΑΝΕΤΑΙ. ΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ! Ο Ζοζέ Σα επέστρεψε σε πλήρη ρυθμό και για να το γιορτάσουμε, σας φέρνουμε το τρομερό, νέο βίντεο, με τα κατορθώματά του!