Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αυτογκόλ» της ΕΠΟ κατά της Ελλάδας και... ρουσφέτι στην ΑΕΚ

«Αυτογκόλ» της ΕΠΟ κατά της Ελλάδας και... ρουσφέτι στην ΑΕΚ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Εμμένει στην πρόσφατη απόφασή της για απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο) για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και στην υποβολή νέα υποψηφιότητας της Αθήνας (Opap Arena)», αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ, σχετικά με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που αποτελεί «αυτογκόλ» κατά της Ελλάδας. Για εκείνο που δεν μας ενημερώνει η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ομοσπονδία είναι ότι πως η UEFA είναι αντίθετη στην απόσυρση της υποψηφιότητας του Παγκρητίου Σταδίου, άρα αντίθετη και στο ...ρουσφέτι, ένα ακόμη, που πάει να κάνει η ΕΠΟ στην ΑΕΚ, αλλάζοντας το φάκελο της ελληνικής υποψηφιότητας για τον προαναφερόμενο τελικό.

Έναν φάκελο, του Παγκρητίου, που η ίδια η UEFA χαρακτήρισε τέλειο και ήταν φαβορί να αναλάβει τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023. Όμως, μετά τις παλινωδίες της ΕΠΟ είναι λογικό η ΟΥΕΦΑ να αναθέσει τη διοργάνωση στην Αλβανία, καθώς τα Τίρανα είναι η μοναδική «αντίπαλη» υποψηφιότητα.

Όμως, στην ΕΠΟ δεν ενδιαφέρει αυτό. Είναι γνωστό ότι η ομοσπονδία δεν έχει σε πρώτο πλάνο την προβολή της Ελλάδας, παρά τα... ρουσφέτια στην ΑΕΚ. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι αυτή η ομοσπονδία βλάπτει το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι μονόδρομος οι αλλαγές.

Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας της απόφασης της ΕΠΟ να αποσύρει το Παγκρήτιο Στάδιο έχουν ξεσηκωθεί όλοι οι φορείς της Κρήτης που συστρατεύθηκαν για να υποβάλλουν έναν άψογο φάκελο. Και τα κατάφεραν! Άλλη μια απόδειξη ότι η παραπαίουσα ομοσπονδία είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η ΕΠΟ αδυνατεί να καταλάβει ότι έτσι δεν κάνει «πόλεμο» στην Κυβέρνηση αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη που συστρατεύθηκε...

Διαβάστε επίσης