Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με... τρέλα για τα αστέρια!

Με... τρέλα για τα αστέρια!
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:58

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League με αντίπαλο την Ομόνοια. Λίγες μέρες έμειναν για την αναμέτρηση στον Πειραιά και στον Θρύλο γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις και καλούνται να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί, άλλωστε, είναι που μετράει.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους και μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης τα δίνουν όλα για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Απέφυγαν έναν προκριματικό γύρο με την πρόκριση της Λιόν στο... περσινό Final 8 του Champions League και μπαίνουν από τα πλέι οφ με τον ίδιο στόχο: Την είσοδο στους ομίλους.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και φέτος για την ομάδα. Ο πρώτος μεγάλος στόχος, για την ακρίβεια. Ο Ολυμπιακός θέλει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για να το κάνει πράξη, οφείλει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης.

Το βράδυ της Τετάρτης, στις 22:00, ο Θρύλος έχει μία δουλειά. Και αυτό είναι το πρώτο σκέλος. Θέλει να κάνει το καθήκον του και να δείξει την ποιότητά του. Με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Αλλά και με μεγάλη... τρέλα!

Διαβάστε επίσης