Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η πρόταση Μαρινάκη σε Σεμέδο!

Η πρόταση Μαρινάκη σε Σεμέδο!
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:02

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο είναι από εκείνα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ που ακούγονται πολύ συχνά φέτος το καλοκαίρι, μιας και τα σενάρια από την Πορτογαλία ήταν πολλά και συνεχόμενα.

Θυμίζουμε, ο Σεμέδο «έπαιξε» και για Μπενφίκα και για Πόρτο, αλλά συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό. Το αν θα προκύψει τίποτα στην πορεία, δεν είναι κάτι που μπορεί κανείς να πει με σιγουριά, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να τον κρατήσει. Και το δείχνει, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» σε σημερινό του δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Ρούμπεν Σεμέδο για νέο συμβόλαιο. Τονίζεται, μάλιστα, πως την πρόταση την έκανε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να του δείξει πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα για ηγέτη της άμυνας.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ είναι θετικός και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα κάτι χειροπιαστό και για αυτήν την υπόθεση. Άλλωστε, να θυμίσουμε πως την είδηση για τον Σεμέδο την είχε «βγάλει» και ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς την προηγούμενη εβδομάδα, όταν είχε ερωτηθεί για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τη διάθεση του Σεμέδο.

«Έχει επιθυμία να ανανεώσει με την ομάδα και αυτό γνωρίζουμε ως τώρα. Αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Και όπως φαίνεται, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει τα πάντα να τον «δέσει» στον Θρύλο με νέο συμβόλαιο, εξέλιξη που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

Διαβάστε επίσης