Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεδομένη η αποχώρηση Μπουφάλ! (photo)

Δεδομένη η αποχώρηση Μπουφάλ! (photo)
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:55

Είναι απόλυτα βέβαιο πως ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσής του, ο Σοφιάν Μπουφάλ θα αποχωρήσει από την Σαουθάμπτον.

Ρεπορτάζ στο Νησί αλλά και ο ίδιος ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας το επιβεβαιώνουν. Ο Ραλφ Χάσενχουτλ , τεχνικός των «Αγίων», δήλωσε σχετικά με την υπόθεση του Μαρονικού εξτρέμ: «Δεν ξέρω ποιες υποθέσεις είναι κοντά στην ομάδα μας αλλά η αγορά είναι ανοιχτή και την εξετάζουμε. Έχουμε χάσει κάποιους ποιοτικούς παίκτες οπότε θα κάνουμε ότι χρειασθεί. Είναι δεδομένο ότι θα κινηθούμε για την απόκτηση εξτρέμ, μόλις αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας ο Μπουφάλ».

Όπως αναφέρει το «FanSided.com», ο Μαροκινός παίκτης εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια με την Μπέτις και τον Ολυμπιακό να είναι πιο κοντά στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει μέλλον στην αγγλική ομάδα.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ γερό «μπάσιμο» για τον Μπουφάλ. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και θα αποτελέσει τρομερή λύση σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία.

Άλλωστε δεν πρόκειται για κάποιο τυχαίο… Ο Μαροκινός ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Ανζέ όπου είχε 51 αγώνες, 4 γκολ και 5 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, όπου πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις έχοντας 51 ματς, 15 γκολ, 10 ασίστ.

Έτσι, η Σαουθάμπτον προσέφερε 18.7 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2016, για να τον κάνει δικό της βλέποντας τον, ως τεράστια επένδυση για τον σύλλογο. Από το 2016 μέχρι σήμερα έχει 84 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ στο Νησί, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην ισπανική Θέλτα με 35 ματς, 3 γκολ, 4 ασίστ.

Δείτε ένα από τα πολλά δημοσιεύματα:

Διαβάστε επίσης