Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζεσούς τον θέλει, ο Σεμέδο ποστάρει… Θρύλο! (photo)

Ο Ζεσούς τον θέλει, ο Σεμέδο ποστάρει… Θρύλο! (photo)
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:06

Ο Ζόρζε Ζεσούς, προπονητής της Μπενφίκα, δήλωσε δημοσίως ότι θέλει ακόμη έναν αμυντικό για την ενίσχυση της ομάδας του.

Οι Πορτογάλοι που μας έχουν μάθει εδώ και καιρό ότι αρέσκονται στα σενάρια, πήραν την δήλωση αυτή (του Ζεσούς) ως έμμεση αναφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ενδεχομένως οι «Αετοί» να έχουν προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή. Υπάρχουν πιθανότητες ο Ζεσούς να θεωρεί ιδανική επιλογή τον Σεμέδο όμως τα δεδομένα είναι δύο. Πέρα από τα… σενάρια των Πορτογάλων ο Ολυμπιακός δεν έχει καλυφθεί ΠΟΤΕ οικονομικά από την Μπενφίκα γεγονός που κάνει μια πιθανή μετακίνηση… απίθανη!

Την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς απατώντας εις διπλούν στις φήμες, αρχικά τοποθετήθηκε για το θέμα δημόσια λέγοντας πως ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά και αφετέρου τον ξεκίνησε ως βασικό στην τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ας λένε οι Πορτογάλοι…

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Ρούμπεν Σεμέδο για νέο συμβόλαιο και μάλιστα την πρόταση την έκανε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να του δείξει πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα για ηγέτη της άμυνας.

Τέλος, ο Σεμέδο πόσταρε πριν λίγο στο Instagram, μια φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού (την νέα εμφάνιση). Μάλιστα, η δημοσίευση έχει να κάνει με νέα gifs, που αναμένεται να… κυκλοφορήσουν πολύ εφέτος στα social media και δημιουργήθηκαν από τον Ολυμπιακό. Δεν βλέπουμε καμία ανάρτηση με την... Μπενφίκα εξάλλου, γεμάτο από Ολυμπιακό είναι το προφίλ του Πορτογάλου αμυντικού.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης