Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

«Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:34

Για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μίλησε ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας με δηλώσεις του στον Over Fm, τοποθετήθηκε για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΟΚ και για την απουσία του Ολυμπιακού από την πρώτη εθνική κατηγορία.

Για την υποψηφιότητα του, μαζί με τον Παναγιώτη Φασούλα τόνισε: «Έχουμε καλές ιδέες, θα βρούμε τις λύσεις και δε θέλουμε κόντρες με άλλους υποψηφίους.

Για το ποιοι πρέπει να έχουν τα ηνία, υπογράμμισε: «Χρειάζεται ένα μείγμα. Και παλαιοί αθλητές όπως είμαστε εμείς, πρέπει να ακουστούν αλλά πρέπει να υπάρχουν και τεχνοκράτες. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το άθλημα»

Παράλληλα έθεσε ως μείζονα θέματα τη διαιτησία και τον στοιχηματισμό στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, δηλώνοντας:«Όπως όλα στην Ελλάδα, έτσι στον αθλητισμό και στο μπάσκετ η οικονομική κρίση έχει τεράστια επιρροή. Δεν υπάρχουν χρήματα όπως δεν υπάρχουν και επιχειρηματίες να ασχοληθούν».

Για το πόσο σημαντικός είναι ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Α1 είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό».

Για το αν υπάρχει κάποιο «μότο» στη παράταξη. απάντησε: «Όσοι μας αγαπούν και αγαπούν το μπάσκετ πρέπει να μας ψηφίσουν».

Διαβάστε επίσης