Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους εννιά τους ξέρουμε, ψάχνουμε τους… δύο

Τους εννιά τους ξέρουμε, ψάχνουμε τους… δύο
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 09:05

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού οι Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά , Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί είναι πιθανό να ξεκινήσουν ως βασικοί στον αγώνα της Τετάρτης 23/9 με την Ομόνοια.

Από εκεί και πέρα «παίζονται» δύο θέσεις, που καθορίζουν και το σύστημα που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς για να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους». Αν στην τελική του επιλογή είναι ο Κώστας Φορτούνης, τότε αυτόματα σημαίνει πως θα παραταχθεί με ένα 4-2-3-1.

Υπάρχει η επιλογή να χρησιμοποιήσει τον Γιάν Εμβλά και να παίξει με την γνωστή «τριάδα» στο κέντρο του γηπέδου κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα δούμε και Φορτούνη και Βαλμπουενά στην ίδια ενδεκάδα.

Στην εστία; Υπάρχει το δίλλημα μεταξύ Σα και Τζολάκη. Ο καθένας έχει τις πιθανότητές του για διαφορετικούς λόγους. Ο Σα είναι ξεκάθαρα πιο έμπειρος από τον νεαρό πορτιέρο και ο Τζολάκης πιο έτοιμος λόγω του διαστήματος απουσίας του Σα από τις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «μετρήσει» καλά την Ομόνοια και αναμένεται αν πάρει τις αποφάσεις του εν όψει του αγώνα για το «Plan A» .. Βέβαια ο «El Professor» έχει πάντα την εναλλακτική του.

Διαβάστε επίσης