Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόεδρος της Ρίο Άβε: «Η Πόρτο έκανε έμμεσες επαφές για τον Ρέις»

Πρόεδρος της Ρίο Άβε: «Η Πόρτο έκανε έμμεσες επαφές για τον Ρέις»
Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:45

Φήμες, παιχνίδι του προέδρου της Ρίο Άβε ή πραγματικότητα; Όπως και να έχει ο Αντόνιο Σίλβα Κάμπος αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές της Πόρτο για την απόκτηση του Ματέους Ρέις.

Κατά την αναχώρηση της Ρίο Άβε για την Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη, ο ισχυρός άνδρας της πορτογαλικής ομάδας τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Έχουμε παίκτες με μεγάλή ζήτηση, το ξέρουμε αυτό, αλλά αντισταθήκαμε στην αγορά, επειδή εστιάζουμε στο Europa League. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ρέις δεν πρόκειται να πουληθεί – η αγορά κλείνει μόνο στις 6 Οκτωβρίου – εάν εμφανιστεί κάποια αξιόλογη πρόταση και μπορούμε να καλύψουμε την κενή θέση, τότε μπορεί να φύγει.

Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Ανυπομονώ. Ο Ματέους Ρέις έχει πολλή ποιότητα, είχε μεγάλη πρόοδο και είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να παίξει σε ένα μεγάλο κλαμπ.

Η Πόρτο έκανε κάποιες έμμεσες επαφές , αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες για να έχουμε μια καλή σεζόν. Εάν εμφανιστεί μια καλή πρόταση, τότε θα πάρουμε το σωστό δρόμο, σκεφτόμαστε τον σύλλογο και τον παίκτη» .

Ο Ματέους Ρείς αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του αριστερού μπακ και σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει αρκετά την περίπτωση του.

Διαβάστε επίσης