Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπειρία ή ταλέντο;

 Εμπειρία ή ταλέντο;
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 01:10

Λίγες ώρες έχουν μείνει για την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21!

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Καραϊσκάκη την Ομόνοια, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League. Στόχος φυσικά είναι το σκορ πρόκρισης, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και τον παράγοντα έδρα. Μπορεί να μην έχει κόσμο το γήπεδο, αλλά το Καραϊσκάκη αποτελεί πάντα μία δυνατή έδρα για τον Θρύλο!

Ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, αυτές τις ημέρες έκανε τις δοκιμές του στις προπονήσεις, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της Τετάρτης.Δε συνηθίζει να δείχνει και πολλά ο Πορτογάλος κόουτς, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα πάει σε ένα σχήμα 4-2-3-1.

Από εκεί και πέρα όμως αυτό το οποίο μένει να δούμε ως τελική του απόφαση είναι η θέση του τερματοφύλακα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε στις προπονήσεις τόσο τον Ζοσέ Σα, όσο και τον Κωσταντή Τζολάκη!

Ο Σα είναι πλέον έτοιμος, έχει μπει με την ομάδα εδώ και ημέρες, δείχνοντας ότι είναι καλά. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και του στέρησε το ματς με τη Γουλβς.
Είναι πλέον «εδώ» και δηλώνει έτοιμος!

Από την άλλη υπάρχει ο Τζολάκης ο οποίος τόσο στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όσο και με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα πήγε περίφημα.

Μένει, λοιπόν, να δούμε ο Μαρτίνς αν θα επιλέξει την εμπειρία του Σα ή στο ταλέντο του Τζολάκη. Οι πιθανότητες κλείνουν προς τον πρώτο, αλλά ο Μαρτίνς μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις...

Διαβάστε επίσης