Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δύο αγώνες και φύγαμε για… αστέρια! Γιατί το κέρδισε και αυτό

Δύο αγώνες και φύγαμε για… αστέρια! Γιατί το κέρδισε και αυτό
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:02

Την μια υπέρβαση πίσω από την άλλη έκανε ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν στην Ευρώπη και έτσι, άκοπα, χωρίς να χρειαστεί να δώσει άλλον αγώνα έφτασε στα παιχνίδια με την Ομόνοια.

Σε... Αγγλία, σε Φάληρο, σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης, νίκη με νίκη και εμφάνιση με εμφάνιση ο Ολυμπιακός «έχτισε» το να μπορεί να μπει στους ομίλους χωρίς να δώσει πολλά παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν θέλει να χάσει αυτήν την ευκαιρία. Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν θέλει να μην εκμεταλλευτεί ένα από τα κέρδη της προηγούμενης σαρωτικής σεζόν. Περιμένουμε να το δούμε και στο γήπεδο…

Την στιγμή που άλλοι… ζορίζονται για να μπουν στους ομίλους ο Θρύλος κάνει υπερβάσεις και ονειρεύεται νέες υπερβάσεις. Φυσικά η πρόκριση επί της Ομόνοιας δεν αποτελεί υπέρβαση.

Αποτελεί όμως μια πρώτης τάξης ευκαιρία, σε μια περίεργη σεζόν να υπάρχουν εξασφαλισμένα έσοδα για τον σύλλογο. Τα οφέλη δεν τελειώνουν στα έσοδα.

Ο Θρύλος με την πορεία του κέρδισε το να δίνει μόνο δύο παιχνίδια για τους ομίλους. Τώρα καλείται να είναι ο εαυτός του.

Διαβάστε επίσης