Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονότερμα 90+ λεπτά, αλλά ο… Μακέλι έφταιξε (photos)

Μονότερμα 90+ λεπτά, αλλά ο… Μακέλι έφταιξε (photos)
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:44

Θύμισαν… προπαγάνδα. Θύμισαν… εξυγίανση. Θύμισαν… χρυσές εποχές, πορτοκαλί χρώματος, σε ασπρόμαυρο, κιτρινόμαυρο, ή πράσινο φόντο (ανάλογα την περίσταση…). Διάφορα κυπριακά ΜΜΕ τα έβαλαν με τον Μακέλι, για το -ΚΑΘΑΡΟ- πέναλτι που έκανε ο Λέτσακς, πιάνοντας την μπάλα με το χέρι, στη διεκδίκηση του 68’, με τον Ραντζέλοβιτς. Πέναλτι, για το οποίου ούτε ο ίδιος ο παίκτης της Ομόνοιας καλά-καλά δεν διαμαρτυρήθηκε… Αλλά για διάφορα κυπριακά ΜΜΕ, έφταιξε ο Μακέλι που το έδωσε.

Φυσικά, οι εδώ προπαγανδιστές, οι εν Ελλάδι, δεν έχασαν την ευκαιρία. Άλλο που δεν ήθελαν. Πήραν τις σκόρπιες διαμαρτυρίες, από τον αντίπαλο, για μία καθαρή φάση (πιο καθαρή δεν γίνεται, όμως…) και τις έκαναν σημαία. Αλίμονο. Κάτι αναφέρεται εναντίον του Ολυμπιακού και δεν θα έχει θέση ψηλά στην ενημέρωσή τους; Δεν γίνονται αυτά…

Τέλος πάντων, δεν σταματάει ποτέ αυτό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε την Ομόνοια 90+ λεπτά μονότερμα και εκείνοι βρήκαν να μας πουν για τον Μακέλι και μία καθαρή φάση. Και αφού και οι εν Ελλάδα προπαγανδιστές έγιναν… Ομόνοια χθες, δεν κοιτάνε καλύτερα που «η ομάδα τους» δεν μπορούσε να… περάσει τη σέντρα; Περισσότερη δυσκολία είχε ο Θρύλος από τον Αστέρα Τρίπολης, την περασμένη Παρασκευή… Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τους Αρκάδες, φυσικά.

Ωπ! Τι είναι αυτό; Στατιστικά…

Διαβάστε επίσης