Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην άκρη η Ευρώπη, τώρα… 46ο!

Στην άκρη η Ευρώπη, τώρα… 46ο!
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:33

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Πού; Στο πρωτάθλημα, τώρα! Η Ευρώπη μπορεί να μπει στην άκρη και να περιμένει. Το πρώτο βήμα, άλλωστε, έγινε. Ο Ολυμπιακός πρέπει ΤΩΡΑ να στρέψει ΑΜΕΣΑ, το ενδιαφέρον του, στην Ελλάδα. Στον δρόμο προς το 46ο.

Ένα-ένα τα ματς.

Κάθε ένα και διαφορετική αντιμετώπιση, ειδικά σε αυτά του πρωταθλήματος, όπου, σε αντίθεση με τα της Ευρώπης, που συνήθως οι διαιτησίες είναι… κανονικές (αν εξαιρέσει κανείς κάτι… απίθανους Μαρτσίνιακ). Στην Ελλάδα, η «εξυγίανση»… ζει και… νομίζει ότι βασιλεύει, αλλά έχει ακόμη τον τρόπο της, να προσπαθεί να βάλει… εμπόδια, στον Ολυμπιακό και στον δρόμο του, προς έναν ακόμη τίτλο!

Το… μήνυμα ήρθε. Για αυτό το Σαββατοκύριακο και την τρίτη αγωνιστική της Super League. Σιδηρόπουλος. Και θα έχουμε πολλά, μα πολλά τέτοια, αντίστοιχα μηνύματα, στο μέλλον. Στον δρόμο προς τον τίτλο. Δεν θα σταματήσει η «εξυγίανση» εδώ, αφού ο στόχος της είναι ένας: Να μη νικάει ο Ολυμπιακός.

Για τον λόγο αυτό, τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται συγκέντρωση, σοβαρότητα και ηρεμία, στα ματς της Super League Interwetten. Για να μην υπάρχουν απώλειες και… να μην παίρνουν δικαιώματα οι «εξυγιαντές», να συνεχίζουν το έργο τους… ανενόχλητοι. Το μυαλό μας, στον Παναιτωλικό, τώρα και μεγάλη προσοχή. Ξέρει ο Μαρτίνς, πως πρέπει να… γυρνάει το τσιπάκι.

Διαβάστε επίσης