Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όπως και με τον Αστέρα, έτσι και στα... αστέρια

Όπως και με τον Αστέρα, έτσι και στα... αστέρια
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:44

Όπως συνέβη και στο περασμένο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι έγινε και στα... αστέρια. Η διαφορά για τον Ολυμπιακό έγινε από τον πάγκο!

Με τον Αστέρα Τρίπολης, στο 3-0 της περασμένης Παρασκευής, ο Κώστας Φορτούνης και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήρθαν από τον πάγκο και έκριναν το παιχνίδι. Μπήκαν στο 46’, με τον Φορτούνη να σκοράρει στο 59’ και τον Μασούρα στο 64’ και στο 88’.

Με την Ομόνοια, στο χθεσινό 2-0, για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Champions League, η διαφορά έγινε και πάλι από τον πάγκο. Ο Ελ Αραμπί έκανε την κάθετη στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι στο 68’ που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά στο 69’, ενώ ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε εκείνη την υπέροχη γκολάρα στο 92’ για το τελικό 2-0. Ο Ελ Αραμπί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 59’ αντικαθιστώντας τον Κώστα Φορτούνη και ο Σέρβος εξτρέμ στο ίδιο λεπτό αντί του Γιώργου Μασούρα.

Ξανά από τον πάγκο έγινε η διαφορά.

Και είναι πολύ σημαντικό αυτό, να έχεις δηλαδή τέτοια ποιότητα και στον πάγκο ώστε να μπορείς να βάλεις ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία στον αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης